Деси Добрева: Искам да дам причина на младите да останат в България
Деси Добрева: Искам да дам причина на младите да останат в България / netinfo

„Искам да дам причина на младите хора в България да останат в родината си, да живеят и работят тук и тук да отгледат своите деца. Затова и реших да вляза в листите на „Нова алтернатива". Това заяви Деси Добрева пред жителите на Добрич. За тях тя изпя някои от своите най-популярни песни, а на края на събитието, организирано от „Нова алтернатива", симпатизанти на партията и жители на града извиха българско хоро.

Добричлии се радваха и на зрелищното изпълнение на младежкия танцов ансамбъл „Добротица". Деси Добрева и председателят на партията Николай Цонев представиха членовете на листата за Добрич. Цонев подчерта, че всички те са под 35-годишна възраст.

„Искаме да дадем шанс за развитие и по-добро бъдеще на младите хора", коментира Николай Цонев.

„В момента те не намират достатъчно причини да останат в родината си. По тази причина „Нова алтернатива" е внедрила в програмата си редица мерки за осигуряване на професионална, житейска и личностна реализация на младите хора", допълни Цонев.

В Добрич партията представи и някои от основните мерки за развитие на земеделието и туризма.

„Нова алтернатива" апелира за създаването на Национален център за окачествяване на земеделските продукти, подкрепа на българската земеделска наука, както и подкрепа и стимулиране на българските браншови съюзи в ролята им за изграждане на модерно земеделие.