/ БТА
Речните нива ще останат без съществени изменения през днешния ден и през следващите два дни, информират от Министерството на околната среда и водите (МОСВ) на интернет страницата си. 

В резултат на снеготопене в следобедните и вечерни часове във вторник и сряда ще има повишения на речните нива в Източнобеломорски басейн, а в следобедните и вечерни часове на 24.01 и на 25.01 ще има повишения на речните нива в Дунавски басейн и незначителни повишения в Западнобеломорски басейн. Водните количества ще бъдат под праговете за внимание, уточняват от МОСВ.

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно ясно и почти тихо. В Дунавската равнина и високите котловинни полета в Югозападна България ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност, съобщиха по-рано днес от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Сутринта ще бъде мразовито с минимални температури между минус 11° и минус 6°, по-високи по Черноморието. В София - около минус 9°.  Утре в повечето райони ще е предимно слънчево.
Борислава Бибиновска/БТА