/ БГНЕС
Автомобилът, с който беше спряна Иванчева, е служебен и до него имат достъп и други хора в общината, казаха от сдружението
От сдружението „За зелен Младост” ще протестират днес пред Съдебната палата в София в подкрепа на задържаната кметица на „Младост” Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова. Това стана ясно на пресконференция на сдружението.
 
Иванчева и Петрова бяха арестувани във вторник пред Спортната палата, а в колата им бяха открити 56 000 евр. Твърди се, че парите са били част от подкуп за издаване на разрешително за строеж.

Коя е скандалната кметица на „Младост“ Десислава Иванчева?
 

Пресконференция на "За зелен Младост"

Публикувахте от Новините на NOVA в 18 април 2018 г.

"Иванчева е настъпила интересите на няколко големи инвеститора”, казаха от сдружението, цитирани от NOVA. И дадоха за пример инвеститора, който иска да строи небостъргач в квартала. По думите на организаторите на пресконференцията, Иванчева е орязала половината от етажите на въпросната сграда.

Предизборно? 6000 души се заселили в столичния "Младост" само за 20 дни
 
На пресконференцията беше изразено съмнението, че парите са поставени в колата преди Иванчева да се тръгне от общината. „Автомобилът, който беше спрян, е служебен. До него имат достъп и други хора в общината. Хора, които не желаят тя да бъде кмет, имат друга политическа ориентация”, заявяват още от сдружението „За зелен Младост”.
 
„Мастило по ръцете на госпожа Иванчева не е намерено от белязани банкноти”, заявиха още на пресконференцията.

Грозен сблъсък между кмета на "Младост" и строители (ВИДЕО)
 
„Бяха задържани в продължение на часове, на бордюра, на улицата, в нарушение на техните човешки права, за което почти сигурно ще бъде заведено дело в Страсбург", заявиха от "За зелен Младост".
nova.bg