В разгара на третата вълна на пандемията от коронавирус, ситуацията в страната става все по-сериозна.

По-големи ли са пораженията от британския щам на COVID-19 (ВИДЕО)

Повече от седмица всяка сутрин осъмваме с информация за хиляди новозаразени, а натискът върху здравната система сериозно се увеличава с всеки изминал ден. На много места у нас болнични легла почти не са останали, а в други - отделенията са препълнени.

В най-тежкия момент от последните 12 месеца вижте ситуацията в една от най-натоварените болници в София - „Света Анна“, където прекараха няколко дежурства с медицинските екипи. 

Ангелов: Хората много късно търсят медицинска помощ

Ще видите историята на възрастно семейство, чиято любов се заражда още в първи клас. Двамата минават ръка за ръка през радостите и проблемите в живота вече 60 години, заедно се изправят и пред коварната зараза.

Разказ и за Бориса, която поема първата си глътка въздух в "Света Анна". Какво е да дадеш живот в условия на пандемия, споделя майката на малката героиня. Ще видите и за какво мечтае 10-годишната Веси - пациент в ковид-отделението на болницата. 

Как се отразява критичната ситуация на медицинските екипи в болницата? С какво се отличава третата вълна на пандемията? История за оцеляването и надеждата, за силата на героите в бяло и значението на думата благодаря.
nova.bg