Лидерът на "Глас народен" Светослав Витков
Лидерът на "Глас народен" Светослав Витков / netinfo
Голяма е вероятността Светослав Витков да оглави листата на коалиция Реформаторски блок-Глас народен в 25 МИР-София. Така той ще влезе в лидерската битка заедно с Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

„Кауза Пловдив“ влиза в Реформаторския блок

Днес следобед в Пловдив към обединението ще се присъедини и "Кауза България".

След като сложи подписа си под споразумение за явяване в обща коалиция на предсрочния парламентарен вот и за по-дългосрочно сътрудничество, Витков обяви, че неговата партия никога няма да гласува срещу националната сигурност, за вдигане на данъците и теглене на нов дълг.

Николай Ненчев оглави листата на РБ в Пловдив

Три години "Глас народен" не се коалира с никого
, но на един етап всяка политическа сила трябва да реши дали да остане сама или да се коалира като целта е защита интересите на гражданите, обясни музикантът съюза с Реформаторите. Той уточни, че лявото и ляво-център не импонират на целите и разбиранията на неговата формация.
 

Петър Москов
БГНЕС, архив


Десницата трябва да е единна в този динамично развиващ се свят, става дума за стратегическа игра, коментира ръководителят на предизборната кампания на Блока Петър Москов.

Лидерът на СДС Божидар Лукарски описа разширяването на коалицията като една добра национална селекция, която се надява след 26 март да има в парламента повече играчи, отколкото тези, които играят в полето на популизма.
БТА