Скандал с фалшиви голи снимки на красива общинарка
Скандал с фалшиви голи снимки на красива общинарка / NovaNews.bg

В Община Велико Търново се разгоря горещ секс скандал. Фалшиви голи снимки на млада жена и твърдението, че тя е общинска секретарка предизвикаха фурор в социалните мрежи, съобщава Нова телевизия. Предполага се, че целта е била да се дискредитира общинската администрация или самата потърпевша Диляна Милева.

На скандалните еротични снимки се вижда стройна хубавица, която позира в различни предизвикателни пози единствено по булчинско було и чорапи с жартиери. Лицето на мнимата булка обаче е скрито.

Текстът под снимките гласи, че става въпрос за отмъщение от страна на сватбен фотограф заради неизплатени пари от сватбата на Диляна Милева.

И въпреки че името на секретарката не се споменава никъде, снимките били свързани с нея, тъй като наскоро тя се омъжила.

„Не искам да коментирам, снимките очевидно не са моите, нямат нищо общо с мен. Доколкото разбрах, снимките са смъкнати от руски сайтове, нито косата е моята, нито маникюрът, нито булото. Наистина не искам да изпадам в детайли", заяви Диляна Милева.

Новината бързо обиколи града, защото снимките се появили и на официалния сайт на общината, а от там веднага били копирани и разпрострени от други сайтове в интернет мрежата.

Цялата фотографска гилдия в Старата столица и сватбените агенции, които се занимават официално с тази дейност се разграничиха от скандала и са категорични, че във Велико Търново няма професионален фотограф, който е способен да изнудва по такъв начин. Диляна Милева също отрече да е имала проблеми със сватбената агенция или със сватбения си фотограф.

Късно снощи набедената Диляна Милева разпрати официалната си позиция до медиите. Безкрайно афектирана от случката жената е категорична, че ще търси правата си в съда за нанесената клевета. Не е ясно обаче срещу кого ще заведе делото, тъй като авторът на доста безвкусната шега засега остава анонимен.

Източник: NovaNews.bg