Отборът на Лудогорец гледа към осмата си поредна шампионска титла преди мача с Черно море от последния, 36-ия кръг на Първа лига, Първа шестица.
 
Срещата е от 20.00 ч., както и двубоят ЦСКА - Ботев, който също има отношение към битката за трофея.

Двубоят ще се излъчва по телевизия DIEMA SPORT и в онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA. Можете да следите развитието му минута по минута GONG.BG.

Лудогорец е с точка повече от преследвача ЦСКА преди последния кръг и победа ще донесе със сигурност трофея на разградчани. Ръководството на клуба вече призова феновете за подкрепа в срещата с Черно море.
 
 

Всички на стадиона в петък! https://ludogorets.com/bg/news/?i=3074 #ludogorets #WeARELudogorets

Публикувахте от PFC Ludogorets 1945 в Сряда, 22 май 2019 г.

"Лудогорец премина през тежък сезон, но въпреки всички перипетии остана един последен мач, който ако спечелим, отново ще бъдем шампиони. Момчетата на Стойчо Стоев имат нужда от вашата подкрепа, за да победят в един финал за титлата корав съперник като Черно море. Нека спечелим заедно в този двубой в петък. Нека се съберем на "Лудогорец Арена" и подкрепим шампионите на България", обърнаха се от лагера на разградчани към феновете чрез клубния сайт.
 
Ръководството на Лудогорец направи жест към всички фенове, като пусна билетите за срещата на символичната цена от 1 лев.
 
gong.bg