В Пловдив министър-председателят Бойко Борисов присъства на Тържествената церемония по връчване на бойното и представителното знаме на Съвместното командване на специалните операции (СКСО) и честване празника на гарнизон Пловдив
 
Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 4 юли 2020 г.

Премиерът поздрави военнослужещите с новите бойни знамена и потвърди, че ще изпълни поетите ангажименти. "Имаше много съпротива да се прави още една структура, тъй като вече и за вас трябват бронирани машини и допълнително финансиране. Вече имате 300 000 патрона, а новата казарма се строи и догодина на 18 март на празника на СКСО ще бъдете вече в нея", коментира Борисов.

Той добави, че войската на която най-много разчитаме на тези, които вършат най-много работа и те са там, където никой друг не може. 
 
Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 4 юли 2020 г.
 
Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 4 юли 2020 г.

Министър-председателят прие почетния строй на СКСО, след което бойното и представителното знаме бяха осветени и връчени на СКСО.

На тържествената церемония присъстваха още министърът на отбраната Красимир Каракачанов, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, командирът на командването на Специалните сили на САЩ в Европа, командири на специалните сили на съседни държави, командири на военни формирования, представители на местната и държавната власт.

Празникът на гарнизон Пловдив ще продължи с празнично шествие на представителни блокове на военни формирования от Гарнизон Пловдив до площад "Централен" и тържествена проверка заря на пл. "Централен" в града.
 
Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 4 юли 2020 г.