Пребиха актрисата и модел Деси Зидарова
Пребиха актрисата и модел Деси Зидарова / снимкa: БГНЕС
Пребиха актрисата и модел Деси Зидарова
23881
Пребиха актрисата и модел Деси Зидарова
  • Пребиха актрисата и модел Деси Зидарова

Актрисата и модел Деси Зидарова е била пребита с бухалки в столичния квартал „Лозенец" късно снощи, съобщават от полицията. Момичето се е прибирало от работа заедно със свой познат - фризьор, когато са били нападнати от двама мъже. Инцидентът е станал пред фризьорския салон на моделката.

Малко след 21.00 часа в столичния квартал „Лозенец" Деси Зидарова заедно със свой приятел заключили салона за красота, който моделката притежава. В този момента те били нападнати от двама мъже. Нападателите са пребили жестоко Зидарова с бухалки, след което са й откраднали чантата и са избягали. Доста по-леко е пострадал фризьорът Миро, който е бил със Зидарова. Това кара полицията да работи по версията за целенасочено нападение срещу нея.

Вътрешният министър Цветан Цветанов: „Има доста версии, по които колегите работят, поради това, че до нея е имало неин колега от фризьорския салон, пострадал доста по-малко, а към нея е имало доста голяма жестокост от извършителите. Смятаме, че има някаква цел, насочена изцяло и само към Деси Зидарова. Колегите работят много усилено по случая, също така търсим всички близки връзки около нея, които по някакъв начин биха могли на лична основа да посегнат на нея".

Младата жена е със счупена дясна подребрица, пукната лява подбедрица и пукнато ребро, както и с избит зъб. Настанена е за лечение в травматологията на „Пирогов", няма опасност за живота й, съобщават от болницата.

Деси Зидарова е известна актриса и модел. Преди време тя се снима в сериала „Хотел България".