Полицаи гониха автомобил стотици километри, двама са арестувани
100325
Полицаи гониха автомобил стотици километри, двама са арестувани
  • Полицаи гониха автомобил стотици километри, двама са арестувани
Полицейска гонка в Централна България. Екшънът започнал след като водач на "Пежо" не спрял на стоп палка на екип от КАТ в Стара Загора. Автомобилът тръгнал с висока скорост към изход на града, а полицаите започнали преследване. "Пежо"-то обаче се качило на магистрала "Тракия" и поело в посока Пловдив.
 
Търсят с кучета избягалия край Стара Загора

Екип на КАТ от Чирпан също опитал да го спре, но водачът не се подчинил и на техните сигнали. През цялото време патрулите от Стара Загора преследвали беглеца, като на моменти скоростта достигала близо 200 км/ч.
 
Преди да достигне Пловдив, автомобилът слязъл от магистралата и поел към Карлово. Подминал града и продължил в посока Казанлък, все още преследван от колата на КАТ от Стара Загора.
 

БГНЕС


Полицията в Казанлък завардила всички входове към града, но беглецът отново не тръгнал в очакваната посока. Колата се отклонила южно от Казанлък, към селата Бузовград, Розово, Кънчево и Ръжена.
 
На този път полицаите успели да му устроят засада и го спрели между Ръжена и село Ягода.
 

БГНЕС


Колата е спряна, след като на пътя са били разпънати шипове. Шофьорът и неговия спътник са задържани. С тях обаче е имало и трети човек, който все още се издирва.

Каква е причината за бягството тепърва се изяснява.
БГНЕС