84-годишната Каля, която бе прегазена от 18-годишен шофьор на тротоар в Карнобат, е издъхнала в болницата. Това потвърди пред "Фокус" Юлия Андреева, говорител на Многопрофилната болница в Бургас.

Млад шофьор блъсна две възрастни жени тази сутрин, като едната от тях почина на място, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.
 
Млад шофьор помете две възрастни жени на тротоар в Карнобат (ВИДЕО)

84-годишната Каля беше откарана в болница в кома. Тя беше приета в отделението по реанимация с множество травми по цялото тяло. Въпреки усилията на лекарите обаче малко преди 15.00 ч. жената е починала, уточниха от здравното заведение.

Трагедията в Карнобат стана около 8.00 ч. тази сутрин на ул. "Петър Берон". 18-годишният Алекс Димов прегази на тротоара две жени - 70-годишната Ганка Николова и 84-годишната Каля.
 
Според разследващите неопитният шофьор, който имал само месец стаж зад волана, изгубил управлението на колата, след като автомобилът преминал през бабуна. Пробата му за алкохол е отрицателна, не са открити и следи от употреба на наркотици. Все още се изяснява с каква скорост се е движел шофьорът.