От ГЕРБ алармират за фалшиви сайтове на партията
От ГЕРБ алармират за фалшиви сайтове на партията / netinfo
Неофициални зони за партия ГЕРБ в интернет претендират за автентичност и подвеждат потребителите и примерите от последната седмица нарастват, съобщават от партията.

Ползването на лого, цветове, девиз и символи на партията е подвеждащо и категорично неприемливо, както и всякакви асоциации, които създават впечатление, че въпросната интернет зона е официално издание на ГЕРБ. “Не можем и нямаме право да спрем тези, които искат да правят страници, сайтове и форуми, посветени на ГЕРБ, на дейността на партията, на нейните структури, но се противопоставяме твърдо на всички недобронамерени опити за създаването на „официални” такива в интернет, се казва в декларацията.

От ГЕРБ заявяват, че мненията, публикуваната информация и материали в подобни сайтове нямат нищо общо с позицията на партията или сдружението. Такива зони подвеждат избирателите, с манипулативни и некоректни теми, с фалшиви обещания за срещи с евродепутати и активисти на партията.

Партия ГЕРБ има своя официален сайт – www.gerb-bg.com, сдружение Граждани за Европейско Развитие на България също – www.gerb-bg.org.