/ NOVA
Апелираме към справедливо и бързо разглеждане и решаване на делото по повдигнатото обвинение срещу нашия служител Димитър Педев
В позиция от NOVA апелираха към справедливо и бързо разглеждане и решаване на делото по повдигнатото обвинение срещу Димитър Педев.

Започва проверка на действията на полицаите на протеста (ВИДЕО)

"Колегата ни - Димитър Педев, е сред задържаните от органите на реда граждани, присъствали на протестите в петък, 10 юли. Днес беше съобщено, че му е повдигнато обвинение за, по думите директора на СДВР, „непристойно поведение и изключително грубо отношение и обиди към полицаи, както и към други граждани“, а той самият в момента се намира в УМБАЛСМ "Пирогов", тъй като е пострадал.

Във връзка със случая бихме искали изрично да заявим, че ръководството и целият екип на NOVA не толерират каквито и да било форми на насилие от и срещу граждани. Апелираме към справедливо и бързо разглеждане и решаване на делото по повдигнатото обвинение срещу нашия служител, като вярваме, че ще бъдат взети предвид и безпристрастно разгледани всички факти и обстоятелства", заявяват от медията. 
nova.bg