Представете си, че напълните хладилника и се разболеете, тогава за какво ви е това ядене. Глупаво е, коментира тя
Легендарната бивша треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева в откровено интервю пред Мариян Станков - Мон Дьо. 

От както съм в обектива не се чувствам свободна. Имам чувството, че живея чужд живот. Съвсем скоро казах, че се оттеглям от сегашните си задължения. Искам свободата си. Моят затвор е моята професия, очакванията на хората. Знам какво съм дала за своята страна. Нямам нужди от оценки и награди”, сподели легендарната бивша треньорка по художествена гимнастика. Тя допълни, че винаги се вторачва в отговорностите си.

Майка ми беше работничка във фабрика. Не знам дали някое дете може да живее в стаята, в която ние живеехме. През нея се влизаше в мазето. Когато майка беше нощна смяна, умирах от ужас”, споделя тя. 

В България се насажда едно ужасно отношение към възрастните хора. Бях на 40, когато ми казаха, че съм стара за треньор”, каза още Нешка в "Неделята на NOVA"

Изолиран е подвижният състав и служителите на влака, с който е пътувал установен с коронавирус пациент

Робева коментира и обстановката с епидемията от коронавирус. „Ежедневно умират милиони хора. Дали ще умреш от него, или от друго, е все едно. Представете си, че напълните хладилника и се разболеете, тогава за какво ви е това ядене. Глупаво е”, коментира Нешка Робева.

Легендата в художествената гимнастика коментира и мигрантския поток, който ни притиска.

Единият ми род по майчина линия са мигранти от Северна Македония. Сега обясняваме, че не ги искаме. А къде бяхме, когато им разбиваха държавите”. Властта и парите са страшни изпитания за един човек. Пожелавам на Борисов да осъзнае в своя трети мандат каква огромна тежест е стоварена върху него”, каза Робева.