Маринов: Нямаме данни да е направен контакт с близките на изчезналия Адриан
МВР няма данни да е поискан откуп за изчезналия син на собственика на една от големите автокъщи в София. Това стана ясно от думите на главния секретар на МВР Младен Маринов в „Здравей, България” по NOVA. Към момента МВР няма данни да е направен контакт с близките на изчезналия в село Герман млад мъж, каза главен комисар Младен Маринов.
 
Още издирват изчезналия Адриан Златков

„Не можем да говорим много, тъй като в такива случаи може да се каже, че има заложник и човек, на когото може с непремерени наши действия да навредим“, отбеляза той.
 
Намериха изоставен автомобил, издирват шофьора

„Родителите са шокирани, труден е контактът с тях. Това е нормално с оглед ситуацията, така че ние продължаваме работата. Към момента нямаме данни да е направен контакт с родителите, близки или приятели на изчезналото момче“, допълни той.
 
МВР: Отвличане е една от версиите за изчезването на 25-годишния мъж от Герман

„Колегите работят по всички находки, иззети от местопрестъплението. За съжаление нямаме свидетели, които да дадат информация какво точно се е случило. Това, което имаме, е, че автомобилът се намира там, наистина паркиран неестествено. Всичко говори за динамика и че не е предварително планирано паркирането на този автомобил, от там правим извода, че наистина с този човек се е случило нещо, което е против волята му“, обясни главен комисар Маринов.
 
Двама хвърляли коктейли "Молотов" по имот на бизнесмена, чийто син изчезна

„Бизнесът, който развива бащата, наистина е конфликтен с оглед на това, че и автомобилите, и техниката са изключително скъпи. Той осигурява лизинг на тази техника, което означава ежемесечно изплащане на определени вноски. Наистина има много конфликти, свързани с тази дейност. Естествено, изследваме ги като възможна причина. Предоставил ни е списъкът на всички длъжници. Значителна бройка са. Нямаме данни да има сума, която да е в такъв размер, че да предизвика такова деяние“, каза още главният секретар на МВР.
nova.bg