Мишо Шамара се ядоса на управляващите, ще става политик
Мишо Шамара се ядоса на управляващите, ще става политик / снимки: Sofia Photo Agency, Юлиана Николовa
Мишо Шамара се ядоса на управляващите, ще става политик
60526
Мишо Шамара се ядоса на управляващите, ще става политик
  • Мишо Шамара се ядоса на управляващите, ще става политик

Като "цици и асфалт" определи управлението на ГЕРБ рапърът Мишо Шамара. Заедно с приятелите си хих-хоп изпълнителите Конса и Сарафа той отново беше привикан в Националната следствена служба, за да даде обяснения относно скандалната песен "Бяло, зелено, червено".

Рапърите възроптаха срещу управляващите, които подкрепяли единствено попфолк музиката и преследвали без основание рапа.

Тъкмо когато обществените дебати се пренасочиха към най-популярния музикален жанр у нас, се оказа, че и шумът около хип-хоп изпълнителите все още не е приключил.

Въпросът дали песента "Бяло, зелени, червено" поругава национални символи, все още е предмет на работа на служителите от националното следствие, въпреки че на 18 октомври миналата година прокуратурата приключи проверката срещу тях и препоръча прекратяване на производството заради недостатъчно доказателства в полза на твърдението, че песента поругава националния трибагреник.

От своя страна рапърите са категорични, че в основата на "смехотворното" разследване срещу тях стоят управляващите.

Мишо Шамара се ядоса на управляващите ще става политик
netinfo

Ето какво казаха Мишо Шамара и Сарафа: "Учудени сме защо тая лудост продължава. Не ни кефи управлението в момента. Има проблем в цялата държава. Има луд човек, който управлява тази държава и той се опитва през всякакви средства да ни наведе главите. Рапът на България е пред прокуратурата, а в чалгата се инвестира, няма лошо. Не харесваш Бойко, ще ядеш сопата. Биеш го на тенис, смазват ти бизнеса".

Каква е причината разследването срещу рапърите да продължава, все още не е ясно. След разпита пред прокурор Милко Момчев, продължил повече от час, Шамара съобщи категорично си намерението скоро да започне да се изявява в ново поприще: "Ще се пусна в политиката, защото такива глупаци има в парламента, които са мега по-тъпи от мен, защото аз, колкото и да съм прост, съм класи над тях. Тия льохмани горе са пропити от корупцията, аз поне знам, че съм добър човек и вярвам в доброто".

 

Мишо Шамара се ядоса на управляващите ще става политик
netinfo