/ БГНЕС
Лидерът на "Воля" Веселин Марешки настоя организаторите на протестите от така нар. "отровното трио", както и подкрепящите го политически фигури, да поемат отговорността за случилото се на бул. "Ситняково".

Жена с деца проби блокадата, изпочупиха й колата (ВИДЕО)

При снощния протест жена се опита да премине през блокадата на кръстовището бул. "Ситняково", при което бе счупено предното стъкло на колата й.

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки посочва, че е "омерзен" и "потресен" от кадрите, в които протестиращи мъже чупят колата, докато вътре плачат две деца.

Пореден ден на недоволство в София (ВИДЕО/СНИМКИ)

"Румен Радев, Христо Иванов, Мая Манолова, "отровното трио" и всички останали радетели на блокадите да поемат вината и отговорността за малтретирането на едно българско семейство снощи на бул. "Ситняково" в София", посочва Марешки, цитиран от партийния пресцентър.

Трима задържани за агресията към жена с деца на Ситняково

От "Воля" обобщават, че с блокадите и барикадите "България е в гражданска война с непредвидими последици". "Блокадите не са срещу управляващите, а срещу българите. Блокиращите сами изродиха идеята с простотия и агресия! "отровните", Радев, Манолова, Иванов и останалите "лидери" изпълниха дадената им поръчка - отровиха обществото ни, насъскаха хората едни срещу други. Крайно време е да им се потърси съдебна отговорност", заявява Марешки, цитиран от партийния пресцентър.
БТА