Полицията претърсва къща в столичния квартал „Надежда” във връзка с тежкото убийство на мъж в София. Тя е все още запечатана.

Предполага се, че 49-годишният мъж е измъчван и застрелян в имот, който се намира на тиха улица. Съседи разказват, че е имало полиция. По думите им до неотдавна в къщата живеели син и майка му. Сега тя била необитаема. По информация от източници на NOVA имотът е собственост на фирма на обвинения Петър Александров.

Софийският градски съд остави преди ден в ареста двамата обвиняеми за убийството в столицата – сина на бившия финансов министър Стоян Александров и погребален агент.

Като на кино: Версиите за жестокото убийство в София (ВИДЕО)

Според магистратите срещу тях има косвени доказателства за убийството, но не и за отвличането на мъжа.

Пред съда синът на бившия финансов министър Стоян Александров обяви, че както преди години „прокуратурата се е изгаврила” с баща му, сега това се случва и на него. Пред медиите той запази мълчание. Адвокатите на обвиняемите също не коментираха решението на съда. „На по-късен етап има какво да ви кажем”, посочи един от защитниците.
 

убийство София
Булфото


Преди тежкото убийство в София: Жертвата е била отвлечена, завързвана и измъчвана

Все още се уточнява с какво оръжие е убит 49-годишният мъж. Експерти твърдят, че най-вероятно изстрелите са произведени случайно, докато длъжникът бил заплашван с оръжие.