Изписаха Жоро Главата от болница
Изписаха Жоро Главата от болница / снимка: Дарик-Пловдив
Изписаха Жоро Главата от болница
25000
Изписаха Жоро Главата от болница
  • Изписаха Жоро Главата от болница

Арестуваният заради престрелката пред пловдивския клуб „Бедрум" Георги Славов, с прякор Жоро Главата, е изписан от болницата, съобщи за Дарик говорителят на прокуратурата Даниела Начева. Главата е бил приет по спешност в хирургиите на УМБАЛ „Св. Георги" с лека черепно-мозъчна травма, обясни дежурният д-р Атанас Даварски.

Десетима полицаи охраняваха неврохирургичното отделение, в което бе настанен Жоро Главата. Все още не е ясно откъде е получил травмата - дали по време на скандала или по време на престоя в ареста.

Вероятно ще бъде назначена съдебно-медицинска експертиза, която да докаже от какво е травмата на Георги Славов. По първоначална информация той е бил приет в болницата, тъй като му е прилошало в ареста на II-ро РУ. Според очевидци това е станало към 22 часа снощи.

Георги Славов бе арестуван заради инцидент на 9 януари, в който бе замесен и Владо Арабаджиев.

Срещу Жоро Главата и единия от охранителите му Пламен Иванов са повдигнати обвинения за хулиганство с особена дързост и цинизъм. За това престъпление законът предвижда лишаване от свобода до пет години.

След престрелката през заведение „Бедрум" в Пловдив в събота полицията задържа общо осем лица. Разпитани бяха 27 свидетели, извършен бе оглед на местопроизшествие.

Други новини от Пловдив