Цветан Цветанов и Волен Сидеров
Цветан Цветанов и Волен Сидеров / БГНЕС
Цветанов след среща със Сидеров и Симеонов: Стабилна е коалицията
96328
Цветанов след среща със Сидеров и Симеонов: Стабилна е коалицията
  • Цветанов след среща със Сидеров и Симеонов: Стабилна е коалицията
Няма сътресения в управляващата коалиция, тя е стабилна. Това увериха председателите на парламентарните групи на ГЕРБ и Обединени патриоти Цветан Цветанов и Волен Сидеров след разговор. В Народното събрание се проведе среща между Цветанов, Сидеров и вицепремиера и съпредседател на ОП Валери Симеонов.

През седмицата лидерите на трите партии в Обединени патриоти си отправяха през медиите хапливи изказвания. Искри прехвърчаха и между Сидеров и Цветанов. След неочакваната среща в парламента Валери Симеонов запази мълчание. 

Сидеров пък каза, че е човек със собствено мнение, има коментари и ще продължи да има коментари. Той сподели пред журналисти, че не вижда основания за медийния интерес към срещата му с Цветанов и Симеонов.

Според Сидеров те са длъжни да се срещат, имат коалиционни отношения и трябва да го правят по-често. „Така че това беше една работна среща, рутинна, нищо повече”, каза той.

Цветанов и Сидеров си стиснаха ръцете пред представителите на медиите и увериха, че са преодолели проблемите помежду си. "Виждам, че сте загрижени, но няма основания за това", каза лидерът на Атака пред журналистите.

Стабилна е коалицията, нямаме абсолютно никакви разминавания, имаме различни мнения, но смятам, че във формата на диалог ще бъдат изчистени и ще бъдем единни в пленарна зала и в българския кабинет”, каза след срещата Цветан Цветанов. Всичко е наред, увери той.