Цветан Цветанов и кандидати за евродепутати от ГЕРБ на фолклорен събор
Цветан Цветанов и кандидати за евродепутати от ГЕРБ на фолклорен събор / снимка: Sofia Photo Agency

Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати Владимир Уручев, Илиана Иванова, Моника Панайотова, Преслав Борисов, Ана Страшимирова и Делян Добрев ще присъстват на Трансграничния фолклорен  събор, организиран от общините Златоград и Ксанти.

По време на тържествата кандидатите на ГЕРБ, ще отговарят на въпроси, които интересуват хората, а след това ще се срещнат с гражданите на община Момчиловци, където ще се включат в Момчиловските празници.

Структурите на ГЕРБ в Раковски са подготвили томбола за участниците спортния празник, организиран от Общината от 10 часа на стадион "Г. С. Раковски" в града. Той се провежда за втора поредна година и се очаква да съберат повече от 1100 участници на възраст от 12 до 60 години.

Те ще мерят сили както в традиционни спортове като футбол на малки вратички и волейбол, така и в дисциплини като шах, табла, спортен бридж, стрийт бол, багминтон, тенис на маса и атрактивния силов многобой. Голямата награда ще връчи Мария Рабаджийска, кандидат за евродепутат от ГЕРБ.