/ БГНЕС
Битов скандал довел до трагедията в Казанлък?
92807
Битов скандал довел до трагедията в Казанлък?
  • Битов скандал довел до трагедията в Казанлък?
Труповете на мъж и жена бяха открити мъртви тази сутрин в Казанлък. Телата бяха намерени пред гаражите на жилищен блок в квартал "Васил Левски".

Първоначалната версия, към която са се насочили криминалистите, е, че трагедията се разиграла след битов скандал между двамата. По неизяснени до момента причини след възникнала свада мъжът е убил жената, след което се е самоубил.

Откриха мъртви мъж и жена на улица в Казанлък (ВИДЕО/СНИМКИ)

Dariknews.bg, Деляна Бобева

Самоличността на жертвите вече е изяснена. По неофициална информация това са Драгомир Кирчев и съпругата му Галина, около 50-годишни. Дълги години двамата живеели на семейни начала, имат и 15-годишна дъщеря. Наскоро се разделили за кратко, след това отново се събрали.

В какви отношения са били в момента съседите не могат да кажат. В блока, до който се е разиграла трагедията, живее близка на Галина. 

Потвърдено е, че мъжът е бил полицай с повече от 20-годишен стаж в системата. Последно работел в отряд "Сигма".  Жената е работела в голяма казанлъшка фирма.

Dariknews.bg, Деляна Бобева


Трагедията според първоначалната информация се е разиграла към 4.00 ч. тази сутрин. Криминалисти оглеждат мястото, където са открити труповете. Към момента са открити 6 гилзи.
 
Полицията е отцепила района, текат следствени действия.

БГНЕС

По-късно през деня се очаква да бъде изнесена и официална информация по случая.