Николай Василев ще открие форума Кариери
Николай Василев ще открие форума Кариери / netinfo

Министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев ще открие в НДК шестото издание на форума "Кариери - добра кариера, добър живот". Тази година проявата се провежда в седем града - София, Пловдив, Варна, Русе и Велико Търново и новите за този форум Стара Загора и Благоевград.

На щанда на министерството ще бъдат представени условията за стаж по програмата "Българска мечта" и за работа в държавната администрация.

Министерството на държавната администрация и административната реформа планира да вземе стажанти в управляващия орган на ОПАК /дирекция "Управление на проекти и програми"/.

Условия за участие в програма "Българската мечта" са студенти да бъдат от държавни и частни университети в България или в чужбина, да имат завършен първи курс и успех от следването до момента от 5.00, да владеят много добро поне един чужд език и да имат добри компютърни умения.

Срокът за подаване на автобиографиите е от 1 април до 15 юли 2007 година. Кандидатите могат да изпращат своите автобиографии на е-mail: bg_dream@mdaar.government.bg.