Женева е най-скъпият град за провеждане на срещи на влюбените на Свети Валентин, като само няколко часа, прекарани в швейцарския град,  струват 295 долара
Женева е най-скъпият град за провеждане на срещи на влюбените на Свети Валентин, като само няколко часа, прекарани в швейцарския град, струват 295 долара / ThinkStock/Getty Images
Женева е най-скъпият град за провеждане на срещи на влюбените на Свети Валентин, като само няколко часа, прекарани в швейцарския град, са им стрували 295 долара.

Вижте в снимки най-скъпите градове за среща на Свети Валентин в галерията тук

Кратката програма включва два курса с такси за 45 долара, два билета за кино за 41 долара, вечеря в ресторант за двама за 175 долара и два коктейла в бар за 34 долара.

10 романтични места в Европа, които ще ви пленят (СНИМКИ)

Сумата, необходима за "женевската кошница на влюбените" се оказва шест пъти по-скъпа от тази за романтична среща в столицата на Узбекистан. Празнуването на Свети Валентин на двойка в Ташкент със същите екстри като в Женева, би ѝ излязло само 50 долара.

Празнуването на Свети Валентин на двойка в Ташкент със същите екстри би излязло само 50 долара
Празнуването на Свети Валентин на двойка в Ташкент би излязло само 50 долара ThinkStock/Getty Images

Ето къде най-често срещаме любовта на живота си

На второ място по скъпотия се класира Осло. В столицата на Норвегия културно-развлекателният пакет за Свети Валентин струва 262 долара. На трета позиция е класиран Ню Йорк с 225 долара.

В Лондон влюбените биха похарчили 205 долара, в Париж 198, във Флоренция 171, в Лисабон 136, а в Прага 116 долара.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА