/ Дарик Враца
Все още без ток е с. Згориград
В област Враца пътната обстановка е нормална при зимни условия, всички републикански пътища са проходими. 110 машини на Областно пътно управление – Враца извършват непрекъснато снегопочистване и обработват пътните настилки през нощта и целия ден.

Четири села са още без ток в област Монтана

Поради снегопочистване временно е било въведено ограничение на  движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона по път I-1 Ботевград-Враца и по път II-17 АМ „Хемус“-Ботевград на територията на област Враца. Шофьорите на товарни автомобили над 12 тона е било необходимо да изчакат на място.

Пуснаха движението на ТИР-ове между Ботевград и Монтана

Временни прекъсвания на електрозахранването е имало в част от населените места на общините Козлодуй, Криводол, Мездра и Хайредин. Екипите на ЧЕЗ са отстранили авариите. Към 16.30 ч. единствено в с. Згориград, Община Враца и в Източната промишлена зона на Враца няма електроподаване, като се очаква то да бъде възстановено до края на деня.

Затворени пътища във Врачанско и Монтанско, заради снега

В Областния съвет по сигурност непрекъснато постъпва информация за състоянието на общинската и републиканска пътна мрежа и за нивата на водоемите на територията на областта.

Блокирането на движението от автомобили, които не са подготвени за движение при зимни условия затруднява работата на снегопочистващата техника и възпрепятства пътуването на всички останали шофьори.
Областна администрация Враца