/ Дарик
Възстановено е електрозахранването 29 населени места в област Монтана. Екипите на ЧЕЗ работят още за отстраняване на повредите в 4 села от три общини -  Ерден /община Бойчиновци/, Орсоя и Добри дол/ община Лом/ и Сумер /община Монтана/.

Общини в Монтанско останаха без ток

Републиканската пътна мрежа вече е проходима
, съобщи областният управител Росен Белчев. Той е поискал информация от полицията, областното пътно управление и пътноподдържащите фирми за закъснялото излизане на техниката и за работата й по часове.

Затворени пътища във Врачанско и Монтанско, заради снега

По същото време кметът на община Монтана обясни, че на общинската фирма „Чистота”, са преведени авансово 15 хиляди лева за сногопочистването. Изпратени са проверяващи в деветте района на града и ако работата не е свършена - няма да бъде платен остатъка.

Пуснаха движението на ТИР-ове между Ботевград и Монтана

По думите на кмета фирмата, не се е справила в създадената ситуация навреме, но затова има обективни причини. Част от техниката е била пренасочена спешно в гробищния парк и в по-високите квартали.

5800 домакинства са без ток във Врачанска област

„Надявам се до края на деня да наваксаме с пропуските”
, заяви Живков. Той отново призова търговците и гражданите да почистват тротоарите пред магазини, офиси и къщи и благодари на хората, които вече са направили това.