/ Община Видин
Приключи ремонтът на повредените в резултат на вандалски прояви съоръжения за игра на детската площадка зад Телеграф капия във Видин. Тя е една от най-посещаваните и любими за малчуганите от целия град. Подменени са дървените основи на корабчето и на въртележката, предназначена за деца до 3-годишна възраст. Почистено е и облагородено цялото пространство.

Откриха официално обновения двор на детската градина във врачанско село

Община Видин периодично прави проверки на състоянието на площадките. При установени проблеми, се предприемат действия за тяхното отстраняване. Това е вторият ремонт на площадката в Крайдунавския парк, който се прави тази година. През месец април също бяха вложени средства за поправка на съоръженията там.

детска площадка Видин
Община Видин

Кметът на Общината Огнян Ценков призовава отново гражданите да пазят изграденото в полза на нашите деца, за да може да се гарантира тяхната безопасност и да бъдат предотвратени нежелани инциденти.
 

детска площадка Видин
Община Видин


Намерението на общинското ръководство е до края на годината да бъде монтирано видеонаблюдение в Крайдунавския парк и в парк „Рова“, което ще помогне както за гарантиране сигурността на хората, така и за ограничаване на вандалски действия от страна на недобросъвестни граждани.