постер събитие
постер събитие / Враца софтуер общество

 

За първи път Враца става част от Европейската седмица на предприемачеството със събитие, което ще се проведе днес, от 17:30 часа. През първата седмица от месец март Startup Europe Week ще обедини европейските региони, за да подкрепи предприемачите в реализацията на техните идеи. Форматът е ориентиран към локалната предприемаческа екосистема и цели да подпомогне предприемачи на местно ниво, като ги запознае с възможностите за финансиране, подкрепа и сътрудничество, които са подходящи в техния контекст.

Специален гост-лектор ще бъде Калин Илиев, който е съосновател на brandЪ и WonderSwamp , който ще разкаже как от най-бедният регион в Европа се създаде мечта за успешно предприемачество.  Цветана Иванова от Областен информационен център - Враца и Тонко Влахов от Враца софтуер общество ще разкажат повече за възможностите пред предприемачите във Враца.

Входът е свободен, но се изисква предварителна регистрация на този адрес. Домакини и организатори на местно ниво са Враца софтуер общество, под егидата на платформата EDIT.BG