мотосъбор Видин
мотосъбор Видин / Община Видин
 С концерт на рок групите „Мегахерц” и „Епизод” стартира Националният мотосъбор във Видин. Събитието се организира от местния клуб „Северозападни мотори”, със съдействието на Община Видин. Кметът на Общината Огнян Ценков се срещна с участниците, които се събраха в бившето военно поделение до крепостта „Баба Вида”. Той отправи своите поздравления и подчерта, че Община Видин отново дава своята подкрепа за реализирането на това популярно събитие, което събира хора от цялата страна и от чужбина. „Спомням си, че когато посрещнах  миналата година участниците в мотосъбора, им направих комплимент за свободолюбивия дух, смелостта и ясните им принципи.

мотосъбор Видин
netinfo

Надявам се, че оставате верни на своя морален кодекс и обединени от чувството за солидарност. Пожелавам на всички вас да се радвате на много почитатели, да бъдете внимателни и коректни един към друг, за да се забавлявате истински и да запазите хубави спомени от дните, прекарани тук” - каза Ценков. Кметът поднесе специални благодарности на членовете на видинския мотоклуб „Северозападни мотори“ и на неговия президент Младен Младенов - Денкича, които влагат много усилия и енергия за организирането на това събитие от национален мащаб и популяризират старопрестолния Видин.

мотосъбор Видин
netinfo

Младен Димитров – Денкича поздрави мотористите и благодари на видинския кмет за оказаната подкрепа: „ Без Вас, г-н Ценков, това събитие нямаше да стане факт. А то предизвика наистина голям интерес”. От името на мотоклуба той подари на кмета сувенир – умален модел на мотор, символ на клуба.
В съботния ден любителите на високите скорости от над 30 мотоклуба от страната и чужбина ще се включат в почетна обиколка на град Видин, ще станат свидетели на стънт шоу, състезания по драг на летището край с. Иново, томбола и игри.
Единадесетото издание на Националния мотосъбор ще приключи на 18 август с рок концерт на групите „Ъ голям” и „Северозападняците”.

мотосъбор Видин
netinfo

Община Видин