Благотворителна кампания в подкрепа на децата на починали полицаи в Монтана.
Благотворителна кампания в подкрепа на децата на починали полицаи в Монтана. / ОД на МВР Монтана
Коледната благотворителна кампания в помощ на децата на загинали полицаи направиха и тази година полицаите от Областната дирекция на МВР в Монтана. Кампанията се провежда за 13 поредна година.

Тази година тя е в помощ на осем момичета и момчета, три от които са завършващи студенти. Всички получиха по 370 лв, събрани при благотворителна кампания. Коледният подарък бе връчен от директора на ОД на МВР-Монтана ст. комисар Ивайло Антонов.

Теодора Накова, майка на тримата бъдещи висшисти – тризнаците Анна, Таня и Камен, благодари за проявения през годините жест от служителите на ОД на МВР-Монтана.

Тази година средно образование завършват и 18-годишните Денислав Колчов от Берковица и Виктор Кирилов от Якимово, синове на починали служители на РУ-Берковица и Участък Якимово.

За 6-та поредна година служителите на ОД на МВР-Монтана даряват парични средства на 13-годишната Елица и 14-годишния Димитър, деца на мл. полицейски инспектор от Участък Чипровци.

Тази година на 16-годишната Дария от Вършец, дърщеря на починала служителка на полицията във Вършец, за първи път бяха дарени парични средства.