Бойница
Бойница / ГЕРБ Видин
Видинското село Бойница има вече обновен площад. За ремонта му правителството отпусна 500 000 лв. посочи в приветствието си кметът Анета Генчева. „Когато местната власт, народните представители от региона и държавната власт гледат в една посока, нещата се случват и в най-малките общини”, каза кметът на община Бойница Анета Генчева. Генчева акцентира на промените, които са извършени при реконструкцията: „Днес можем да се поздравим не само с изцяло подменена настилка на площада, но и с кътове за отмора, нови съоръжения за детската площадка, сцена, на която да се изявяват нашите самодейци и гостите ни, облагородено парково пространство”, посочи Генчева.

Бойница
netinfo


На откриването присъстваха областният управител Албена Георгиева и депутатът от ГЕРБ Владимир Тошев.
„Поздравявам ви с тази нова придобивка и се радвам, че тук сте се събрали хора на различна възраст и сте доволни от новия облик на площада. Благодаря на всички, работили по реализацията на проекта – на Анета Генчева, която е пример за работещ и деен кмет, както и на строителите, които днес, на Димитровден отбелязват своя празник”, каза в своето приветствие към жителите на Бойница Владимир Тошев.

Бойница
netinfo



Жителите на Бойница бяха поздравени и от областния управител Албена Георгиева. „Радвам се, че на този светъл християнски празник сме заедно, за да открием една нова и модерна придобивка за вашата община. Поздравявам общинското ръководство за активността и благодаря на народния представител Владимир Тошев за подкрепата, която оказва на всички общини от област Видин”, подчерта Албена Георгиева.