Опит за летене 2013
Опит за летене 2013 / Младежки дом Враца

Младежки дом - Враца връчи за осми път годишните си награди за аматьорско изкуство „Опит за летене 2013". Поводът бе Деня на любителското творчество и фолклора - 1 март.

Награда „Опит за летене" в раздел „Млади надежди " е за Балетно-мажоретен състав „Скай - junior" с ръководител Анелия Цветанова.

Награди „Опит за летене" в раздел „Индивидуални" за носители на призови места в национални и международни конкурси отиват при Марио Георгиев и Вероника Григорова и Павел Стефанов и Ивани Александрова - танцови двойки на Клуб по спортни танци „Харизма" с треньор Бойка Дичева, Малена Кирова и Йована Кирова - състезатели от Школа по художествена и естетическа гимнастика с треньор Анелия Ангелова, Яна Николаева и Роберто Николаев - Балет „Viva" с ръководител Нина Димитрова, Вероника Цветанова от Гъдуларски състав с ръководител Пламен Герганов.

Награда „Опит за летене" в раздел „Формации" за призови места в национални и международни конкурси - Балетно-мажоретен състав „Скай", Клуб по художествена и естетическа гимнастика, Група за изворен фолклор „Веселинче" с ръководител Златка Попова, Формация Лейдис към КСТ "Харизма", Театрална група „Темп" с ръководител Георги Врабчев, Балет „Viva".

Награда „Опит за летене" в раздел „Цялостен принос" е за особени заслуги на Венета Феслийска от Балет „Viva" и Милена Станчева от Театрална група „Темп".

Награда „Опит за летене" за партньорство бе връчена на Нина Димитрова - ръководител на Балет „Viva".