Нови попълнения в отбора на Локомотив Мездра
Нови попълнения в отбора на Локомотив Мездра / Мирослав Гетов

Продължава зимната селекция на втородивизионния Локомотив (Мездра). След като привлече преотстъпения от Левски 19-годишен вратар Николай Кръстев, опитния централен защитник Георги Георгиев (34 г.) и нападателя Валдемар Стоянов (21 г.), които през есента обличаха екипа на Ботев (Враца), отборът си осигури услугите на още две нови попълнения. Това са 20-годишният офанзивен халф Денис Цолев, играл преди време в Лудогорец, и 19-годишният халф-бек Йордан Гошев от школата на Пирин (Благоевград).

На проби са и трима футболисти с френски паспорти. Тежката дума дали някой от тях ще остане обаче има новият спортно-технически директор на клуба Георги Бачев, който води подготовката на „железничарите". Борещият се за оцеляване тим от „Б" група води преговори за привличането на още три попълнения - нападател, вътрешен халф и опорен полузащитник, които се очаква да бъдат финализирани в близките дни. Преговаря се и с млад, амбициозен треньор.

След като в първата си контролна среща победи Балкан (Ботевград) с 5:0, на 3 февруари от 13.30 ч. Локо (Мездра) ще има проверка в Царско село с Миньор (Перник). Следващата контрола е на 6 февруари от 14.00 ч. у дома срещу Кариана (Ерден). От 9 до 16 февруари локомотивци ще бъдат на подготвителен лагер в Благоевград или Сандански, където ще изиграят още две проверки - със Септември (Симитли) и с Банско или Вихрен. Последната контрола на отбора преди подновяването на първенството във втория ешелон е на 17 февруари, най-вероятно със Спартак (Плевен).