полицейски знак
полицейски знак / Дарик Враца
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев е наградил с „Писмена похвала” старши комисар Янко Янколов – директор на ОДМВР-Видин, комисар Станислав Генчев – директор на РДПБЗН-Видин и младши експерт Ивайло Йорданов – разузнавач в сектор „Противодействие на криминалната престъпност” в областната дирекция.

С „Писмена похвала” от главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов са наградени петима служители от РУ-Видин – инспектор Пламен Станков, инспектор Красимир Петров, младши експерт Иво Якимов, младши експерт Илиан Милков и Илиян Илиев – разследващ полицай.
Общо 44 служители на ОД МВР – Видин и 20 служители на РД ПБЗН-Видин са наградени за проявена инициативност, висок професионализъм при изпълнение на конкретни задачи и във връзка с професионалния празник на служителите от МВР. Наградите са от ръководствата на областната дирекция, районните управления, ръководството на ГДПБЗН-МВР и РДПБЗН-Видин.

Тържественото награждаване ще е днес, 15.00 часа по време на събранието за професионалния празник  в конферентната зала на ОД МВР-Видин, корпус ІІ с вход от ул.”Поп Русинова
 
ОД на МВР Видин