/ Община Враца
Празничната програма във Враца започва на 18 декември ,от 16:30 часа. На откритата сцена, на площад „Христо Ботев“, ще се изявят малките възпитаници от детските градини „Радост”, „Българче” и „Щастливо детство”, а от училищата ще се представят „Козма Тричков” и „Васил Кънчов”. Подготвени са много песни, стихчета и коледарски наричания.

Концертът ще завърши с изпълнение на  Вокална група „Усмивка” при Център за подкрепа за личностно развитие - „Център за работа с деца”.
             
Коледна работилница зарадва малки и големи във Враца

Вторият празничен ден – 19 декември отново ще представи богата програма. Сцената ще посрещне малчуганите от детските градини „Детска Вселена”, „Звездица”, „Детски свят” и „Европейчета”, както и ученици от Обединено училище „Св. св. Кирил и Методий” от село Девене и СУ „Христо Ботев”-Враца.

Празничната програма ще завърши с квартет „Хармония”, при Център за подкрепа за личностно развитие - „Център за работа с деца”.
           
С атракционно влакче Дядо Коледа пристигна в парк „Дъбника“

В последния ден - 20 декември с песни, танци и хора ще ни зарадват малките артисти от детските градини „Дъга”, „Брезичка”,  „Славейче”, също и ученици от НУ „Иванчо Младенов” и ОУ „Васил Левски”.

За всички участници в откритите коледни сцени, Община Враца е подготвила малки изненади.