Разнобоят в Етър- 24 стана пълен, пратиха мъжкия отбор да тренира с юношите
Разнобоят в Етър- 24 стана пълен, пратиха мъжкия отбор да тренира с юношите / Дарик нюз

Кризата във взаимоотношенията във футболния „Етър- 24" се задълбочи още повече. След като вчера футболистите отказаха да пътуват за Турция, където трябваше да играят контролна среща с елитния „Истанбул ББ", днес изпълнителният директор Ендер Дурмушев издаде заповед да тренират до второ нареждане на стадиона в Старото военно училище, съвместно с юношите старша възраст. Заниманията трябва да бъде водено от наставника на младоците Борислав Евтимов. При неизпълнение на нареждането санкциите са по Кодекса на труда.

На въпроса на „Дарик": „Това означава ли, че се снема доверието от старши треньора Цанко Цветанов?", Ендер Дурмушев отговори, че не е издавал такава заповед. Що се отнася до проваленото пътуване по думите му състезателите ще си носят отговорността, защото по договор са задължени да играят там, където реши клуба и да използват предоставения транспорт.

Тази сутрин отборът тренира на стадион „Ивайло" под ръководството на Цанко Цветанов, който отказа коментар за случващото се.

Футболисти, които не пожелаха да бъдат цитирани, заявиха че ще се явят в 14, 30 часа на тренировъчното игрище в Старото военнно училище.