Общински съветници и деца от великотърновска градина отбелязаха заедно 1 юни
Общински съветници и деца от великотърновска градина отбелязаха заедно 1 юни / снимка: Пресцентър ГЕРБ

Председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов и общински съветници от най-голямата група в местния парламент уважиха днес първоюнското тържество на децата от ЦДГ „Соня“.

Там бяха зъболекарят д-р Даниела Андреева, педиатърът д-р Валентин Точков, който завежда великотърновското детско отделение, проф. Михаил Харалампиев, Цветанка Недева и Георги Марков. Плодове и лакомства, осигурени със съдействието на спонсор, занесоха съветниците на своите малки домакини.

Гостите аплодираха страхотните изпълнения на малчуганите, които бяха подготвили празнична програма. След нея общински съветници и деца разговаряха като приятели, а д-р Андреева и д-р Точков дадоха на подрастващите някои напътствия как да поддържат зъбките си хубави и бели, как да се хранят правилно, за да бъдат здрави, силни и уверени, и какво означава здравословен начин на живот.

По-рано Венцислав Спирдонов и негови колеги от групата на ГЕРБ се срещнаха и с малките пациенти и колектива на педиатричното отделение в МОБАЛ „Ст. Черкезов“ .