ГЕРБ-Свищов подари билети за благотворителен спектакъл на социалните центрове в града
ГЕРБ-Свищов подари билети за благотворителен спектакъл на социалните центрове в града / netinfo
Продължавайки дългогодишната си традиция, общинската организация на ГЕРБ-Свищов отново се включи в благотворителната кауза на Международна фондация „Алеко Константинов” и Община Свищов, инициирана по повод тържественото честване на 155 години от рождението на Щастливеца.

Набраните средства от благотворителния спектакъл „Всичко или нищо”, с автор и режисьор Лиза Шопова, ще бъдат използвани за ремонтни дейности на Школата по изкуства към ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови  - 1856”.

Следвайки духа на своя изключителен съгражданин и общественик, общинското ръководство на ГЕРБ-Свищов закупи 30 билета за спектакъла, с които даде своя принос към благотворителната кауза. Представителите на общинската структура взеха решение голяма част от закупените билети да бъдат подарени на служителите на четирите социални центъра, намиращи се в сградата, която в миналото е носила името на Алеко Константинов.

Председателят на ПП ГЕРБ в Свищов д-р Кристиян Кирилов, заедно с клубния ръководител на ЖГЕРБ Станислава Йорданова, посетиха центровете и се срещнаха с директорите на ЦОП, ДЦДУ, ЦСРИ и ДСП. На срещата д-р Кирилов сподели, че този жест е продиктуван от желанието да се изрази благодарност и възхищение към всеотдайната работа и обществената подкрепа, която оказват социалните работници на жителите в община Свищов.