Близо 40-часов хип-хоп маратон разтърси Петропавловския манастир
Близо 40-часов хип-хоп маратон разтърси Петропавловския манастир / netinfo

25 диджеи и хип-хоп изпълнители от цялата страна участваха в близо 40-часов музикален маратон на сцената край Петропавловския манастир. Хип-хоп фестивалът на открито бе организиран през почивните дни от музикалната фондация BBF.

До манастира имаше осигурено място за къмпингуване, за паркинг, няколко бюфета, денонощна полицейска охрана и всичко необходимо, за да се чувстват рапърите добре.

Широки дрехи, шапка с козирка, татуйровки и задължително прякор – това са хип-хоп изпълнителите. Така изглежда и Галин от В.Търново, който е сред организаторите на фестивала. По-известен в музикалните среди е с прякора си Sister. Галин е на 28 години и работи като барман, хип-хоп културата му влиза под кожата преди 12 години. В момента си има група и дори е направил собствен албум.
Чуйте още в първия прикачен файл…

Само три жени-изпълнителки се изявиха на сцената на фестивала. Участниците бяха изключително впечатлени от софиянката Ruth, която живее в САЩ, учи джаз пеене и е взимала уроци при прочутия музикант Стиви Уондър.

Виолета от Пловдив също бе сред запомнящите се изпълнителки, но всички я знаят като Violet. Запознайте се с нея във втория прикачен файл…