/ Live.varna.bg, архив
Движението на автомобили по част от улица ”Цар Борис III“ във варненския квартал „Виница” се преустановява от днес. Ограничението важи за участъка от улица „Св.св.Константин и Елена“ до обръщача и се налага заради подмяна на ВиК мрежата.

Входът на квартала от Аладжа манастир ще е затворен, а обходният маршрут е през пътя от „Златни пясъци“ за Варна през улица “Св.св.Константин и Елена“.

От Община Варна призовават шофьорите за спазване на указателните табели от временната организация с цел минимални задръжки по кръстовищата и поради намалената пропускателна способност.

От „Градски транспорт“ съобщават, че автобусни линии 31 и 31 А ще се обслужват до и от центъра на "Виница". Няма да се обслужват автобусни спирки "Черно море" и "Дом майка и дете". Актуална информация за пътуващите може да се намери на сайта на „Градски транспорт” ЕАД - http://www.gtvarna.com/, както и в автобусите.

Заради ремонт на канализационната мрежа в местността Ален мак,за движение се затваря и улица „Проф. Петър Ников“  пред хотел "Детелина". Строителните дейности ще продължат до 30 ноември.