/ Фейсбук, Иван Портних
По новия варненски булевард „Левски” ще плуват катери на Военноморските сили след първия проливен дъжд, ако той бъде изграден по проекта, представен от общинската администрация. Това заяви председателят на местната структура на „Да, България” Нелко Начев, според когото правителството е отпуснало пари за отсечката, без да е била изяснена ползата от нея.  

Бул. "Левски" ще е окончателно готов през октомври, през август пускат основното трасе

Начев допусна, че общинското дружество „Градски транспорт” умишлено се води към фалит, тъй новата транспортна схема стои „заключена в касата на зам.-кмета Пейчо Пейчев”. 

Васко Василев и Нелко Начев (вдясно)
Дарик Варна

От „Да, България” и ДСБ предлагат през летния сезон синята зона да работи и през почивните дни

„В събота и неделя има най-голям приток на автомобили - половин Варна и половин Северна България идват на плаж, в Морската градина или по заведенията.  Живущите в района, които са платили абонамент, трябва да не си изкарват колите от петък вечерта”, мотивира се градският лидер на ДСБ Васко Василев

Премиерът инспектира изграждането на бул."Левски" (СНИМКИ)

Според него преди да стартира ремонтът на стадион „Спартак”, трябва да се провери дали съоръжението ще получи лиценз, тъй като трасето на булевард „Левски” засегна част от едната трибуна. 

„Не знам да има такъв случай в Европа. Нали разбирате какво може да стане, ако някоя топка излети към автомобил”, мотивира се Василев. 

"Хидрострой": Бул. "Левски" ще е готов през август

Местните структури на ДСБ и  „Да, България”, които на национално ниво се обединиха в  коалиция ″Демократична България″, се заявиха като единствената реална опозиция на управлението във Варна.