„Най-сладкият ден” събира малки и големи в Морската градина

Най-сладкият ден Варна
Най-сладкият ден Варна / Live.varna.bg
10-ти рожден ден ще отбележи детският и младежки културен форум „Най-сладкият ден“ на 25-ти май, съобщиха организаторите. За целта е подготвена богата програма с много изненади.

Събитието, което ще се проведе от 10.00 до 20.00 ч. пред централния вход на Морската градина, обединява работилници за приложно творчество, уъркшопове, в които малките посетители ще участват в конкурси, състезания с предметни награди и лакомства. Както всяка година ще има много балони, дегустации на сладоледи, торти, сладкиши, бонбони, надяждане с шоколадови шишчета.

Програмата на целодневния концерт е изпъстрена с песни и танци, демонстрации по айкидо, вокални изпълнения на млади поп и джаз таланти, народна музика, рок банди, класическа китара, оперни изпълнения, спортен рокендрол, хип хоп и стрийт денс. В рамките на събитието традиционно се провеждат две томболи, за които са осигурени много награди, между които - ваучери за летни лагери, разходка с корабче, образователни енциклопедии, раници, топки, играчки и ученически пособия. 

Събитието се организира в партньорство с Община Варна.