Веско Георгиев: Напълно съм готов за игра
Веско Георгиев: Напълно съм готов за игра / Добри Атанасов

„На този етап се чувствам готов, дано всичко да е наред. Вече мога да кажа, че съм напълно готов за игра. Първоначално имах проблеми с кръста и точно когато се възстанових - си контузих коляното. Оттам трябваше да почивам поне още месец, за да съм готов. В момента се чувствам добре", заяви състезателят на "Черно море Тича" Веселин Георгиев в интервю преди предстоящия в събота домакински мач срещу тима на "Берое".

"Най-важното е отборът да побеждава. Бяхме нов отбор в началото и малко по-трудно се стиковат нещата. Всеки, който е в спорта, знае това. Мисля, че загубите ни не бяха след категорично надиграване. Просто трябваше да се сработим още малко и да се получат нещата. Според мен в момента играем доста по-добре от началото, всички се съобразяват с нас и така трябва да бъде. След заминаването за чужбина на Александър Янев със сигурност ще зейне някаква дупка, той ще лисва на отбора, но се надявам всички останали играчи да успеем да запълним тази дупка и да вървим напред с победи", коментира още състезателят.

„Берое” са абсолютно труден съперник. Те в момента са с някакъв спад в играта, но все пак имат много сериозни играчи. Нашият коз в случая е домакинството и ако се хвърлим в мача както си знаме и можем, според мен на тях ще им е много трудно и мисля че можем да се поздравим с победата”, каза още Георгиев.