Трима засечени с наркотици
Трима засечени с наркотици / netinfo
За един ден варненските полицаи са задържали трима за притежание на наткотици.

25 – годишен управител на фирма е хванат с 1,70 грама марихуана. Проверката на екип от Първо РПУ на ул. “Т. Влайков” е направена на четвърти, този месец. Това съобщават от пресслужбата при ОДП-Варна. След направената експертна справка от служители на полицейската лаборатория, се установило, че съдържанието е 1,70 грама марихуана. Мъжът е задържан за 24 часа. Започната е преписка.

Същият ден около 12,40 часа в жк “Чайка” пред заведение "Евъргрийн" при полицейска проверка на “Мерцедес 190" с варненска регистрация, собственост на 20 – годишният Хр. Ст. от Варна, са открити и иззети метална кутийка със суха тревиста маса и саморъчно свита цигара. От направената експертна справка се установило, че съдържанието е марихуана с тегло 3,48 грама, а цигарата – 0,22 грама. Задържаният не е осъждан и безработен. Материалите са докладвани на дежурен прокурор. Образувано е досъдебно производство.

Около 4,30 в сградата на Трето РПУ при полицейска проверка на Б. Б., който е на 30 години, от Варна, са намерени и иззети две полиетиленови пликчета с 0,1685 грама хероин на прах. Мъжът е задържан за 24 часа.