Треньорът на „Черно море БАСК”: В гостуванията играем по-стабилно
Треньорът на „Черно море БАСК”: В гостуванията играем по-стабилно / netinfo
Треньорът на „Черно море БАСК”: В гостуванията играем по-стабилно
85980
Треньорът на „Черно море БАСК”: В гостуванията играем по-стабилно
  • Треньорът на „Черно море БАСК”: В гостуванията играем по-стабилно

Изключително щастлив от победата над „Славия” в София и осигуряването на място в Суперлигата е треньорът на „Черно море БАСК” Юли Тупанков.

„Радостното е, че двама от тримата ни състезатели, които бяха на антибиотици при домакинството със „Славия”, се оправиха за гостуването в София. Петър Милушев вече бе възстановен, докато Йордан Атанасов долу-горе в деня на мача си стъпи на кратата, а Дамян Петров за съжаление не можа да участва. Вангел Велинов макар и контузен, като истински капитан изигра мача и то по много добър начин”, коментира в интервю за Дарик радио треньорът на „Черно море БАСК” Юли Тупанков .

„Всичките ни мачове със „Славия” през този сезон бяха трудни. Факт е, че в гостуванията играем по-стабилно, отколкото в домакинските мачове. Отборът тръгна за София само и единствено с мисълта за победа. При условие, че в предния мач болни бяхме на точки от успеха, сега здрави не сме се и съмнявали в победата. Домакините влязоха доста лежерно в мача с мисълта, че са ни победили. Опитваха се повечето време да не играят, а да говорят през мрежата и да правят скандалчета, което на младите им изигра много лоша шега. Ние, за разлика от тях, влязохме доста сериозно в мача и ако не бе едно моментно отпускане, повлияно от техните реплики през мрежата, можехме да ги бием и с 3-0.

Чуйте цялото интервю с Юли Тупанков в приложения звуков файл: