Френската певица от български произход се срещна със столичния кмет Йорданка Фандъкова
Френската певица от български произход се срещна със столичния кмет Йорданка Фандъкова / БГНЕС
Грандамата на френската музика Силви Вартан ще се срещне със свои почитатели във Варна в деня на концерта си в морската столица. Любимата изпълнителка на поколения българи ще отдели час за среща с автограф с фенове – от 11.00 до 12.00 часа в кафе-книжарницата във Фестивалния комплекс.

Силви Вартан: Винаги с вълнение се връщам в България

Koнцертите в България са част от прощалното турне „Завинаги Силви“, в което вземат участие 8 музиканти и 3 певици. Шоуто ще продължи над два часа, ще бъде разделено на две части и ще включва най-любимите и познати песни от творчеството на Силви. Музиката ще бъде придружена от визуален спектакъл, в който ще бъдат показани и множество  оригинални клипове на Силви. Част от концертната програма ще бъде посветена на първата любов на Вартан – великия Джони Холидей, а финалът ще бъде голямата изненада и подарък на Силви към българската публика.

Концертът на Силви Вартан в Двореца на културата и спорта е тази вечер от 20.00 часа. Другият й концерт ще е на 21 април в НДК в София. Билетите са на цени от 30 до 120 лева.  

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК