„Ритъм в картини” или как забавлението се превръща в изкуство
„Ритъм в картини” или как забавлението се превръща в изкуство / Асен Недялков

Свикнали сме да приемаме, че клубовете и дискотеките, които посещават децата ни, са рискови места, пълни с безразсъдни младежи и дебнещи дилъри. Може би в някаква степен това е така. Но различните млади хора се забавляват по различен начин. Едни разпускат с по няколко питиета, други избират съмнителната еуфория на предлаганите стимуланти, трети впрягат кипящите хормони на младостта си в диви танци на дансинга. А има и такива, които превръщат клубния и дискотечен живот в изкуство.

„Ритъм в картини” се нарича първата изложба на 18-годишния Асен Недялков, който с много желание и хъс вече половин година запечатва с фотоапарата си как младите хора във Варна се забавляват и танцуват. Освен че са пълни с настроение и усмихнати младежи, снимките на Асен ще подействат успокоявящо и на много родители, които се притесняват за децата си в най-късните часове на денонощието. Защото няма нищо по-красиво от танцуващи и безгрижни млади хора, необременени от житейските проблеми на възрастните.


Ритъм в картини или как забавлението се превръща в изкуство
netinfo

Фотоизложбата на Асен Недялков, който е ученик във Френската гимназия, ще бъде открита на 15 юни, петък, от 19.00 часа, в МОЛ Варна.