Партията, в която всеки е добре дошъл, стига да почерпи
Партията, в която всеки е добре дошъл, стига да почерпи / снимки: Фейсбук
Партията, в която всеки е добре дошъл, стига да почерпи
80363
Партията, в която всеки е добре дошъл, стига да почерпи
  • Партията, в която всеки е добре дошъл, стига да почерпи

Има една партия в България, която не участва в политически игри и боричкания за власт. Дори не се явява на избори, но има редовни членове и развива дейност. Нещо повече - не спира да задоволява жаждата на своя електорат.

Като всяка партия, и Бирената си има устав, членове, събира членски внос и има висши и върховни цели. Сред тях са подобряване качеството на светлото пиво, понижаване на цената му, въвеждане на дни на безплатната бира и принудително въвеждане на алкохолизма. Наследник и продължител е на славните традиции на Партията на умерения прогрес в рамките на закона, основана през 1911 година в Прага от Ярослав Хашек.

„Чрез светло пиво към светло бъдеще" е девизът на Бирената партия. В нея всеки, който е решил да почерпи по едно, е добре дошъл. Партийните документи се сервират в халба, а събранията се провеждат там, където се предлагат добри партийни документи.

Наскоро Бирената партия поднови дейността си във Варна. Миналия уикенд членове и симпатизанти се събраха, за да обсъдят последните партийни поръчения, в борбата за постигане на светлите идеали. Начело на местната структура отскоро е 41-годишният актьор от Кукления театър Галин Гинев. Така продължава делото на баща си - покойния вече Христо Гинев.

Партията, в която всеки е добре дошъл, стига да почерпи
netinfo

Като част от възродената дейност на Бирената партия във Варна е новата й емблема, която представлява халба с чайка, чиито крила образуват буквата „В".

Събранията на Бирената партия във Варна нямат сезонност. „Зимата минаваме на тъмно, потъваме в нелегалност, а лятото излизаме на светло. Иначе всички партийни членове продължават да си четат партийните документи където намерят за добре и не изпадаме в летаргия зимно време", споделя Галин Гинев , генерален представител на Бирената партия за Варна, Варненска област и прилежащата морска акватория.

Бирената партия не се стреми към властта, съзнавайки ясно, че идването й на власт би довело страната до пълна и окончателна национална катастрофа, казва още Гинев.

Какви са новите политически поръчения на Бирената партия във Варна, кои са основните й опоненти и повече за сбирките й ще чуете в аудио зоната.