Патрик (на заден план) вкара изравнителния гол
Патрик (на заден план) вкара изравнителния гол / ПФК Черно море
Не зачетоха чист гол за "моряците"
Отборът на Черно море записа 1:1 при гостуването си на Етър в среща от 4-ия кръг на Първа професионална лига, играна на стадион “Ивайло” във Велико Търново. Домакините поведоха в резултата в 10-ата минута, а в 52-ата “моряците” изравниха резултата. В 58-ата минута страничния рефер ощети варненци, след като не зачете редовен гол на Радослав Василев заради засада, съобщава официалният сайт на варненци.

Черно море започна колебливо срещата и допусна гол още в 10-ата минута. Даниел Младенов откри резултата, след като Фло Боджадж опита удар, който бе доста неточен, но се превърна в пас към Младенов, който на задна греда вкара за 1:0.

В 37-ата минута Патрик опита да изненада стража на домакините, но топката попадна точно в ръцете му.

Втората част Илиан Илиев направи една промяна. На мястото на Жоржиньо в игра се появи Радослав Василев. Това е първи мач на нападателя, след като лекува контузия от края на миналия сезон. Черно море успя да изравни резултата в 52-ата минута. Мехди Фенуш проби отляво и върна топката към дъгата на наказателното поле, където Патрик Андраде с хубав шут по земята я прати в долния десен ъгъл на вратата на Етър.

В 58-ата минута Черно море стигна до пълен обрат в мача. Георги Илиев проби отдясно и намери Радослав Василев, който от непосредствена близост реализира за 1:2. Голът обаче не беше зачетен, заради засада. На повторението обаче се видя, че такава нямаше и “моряците” бяха ощетени в тази ситуация.
Към края на срещата наставникът на гостите Илиан Илиев бе пратен на трибуните за искане на обяснение от рефера за неотсъден фаул срещу Божилов при голова атака на варненци.
ПФК Черно море