Дворецът на културата и спорта - с награда за сайта си
Дворецът на културата и спорта - с награда за сайта си / netinfo

На провелия се в края на миналата седмица в София ХІХ Международен форум “Компютърно пространство 2007”, Дворец на културата и спорта – Варна спечели едно изключително престижно отличие. Новата визия на интернет сайта на Двореца бе наградена за “Най-добър проект” от Майкрософт.

Това е много ценна награда за нас, защото работата ни е оценена от висок професионален форум, споделиха от ДКС. Интернет пространството дава невероятни възможности за реклама и популяризиране, а Двореца – като символ на Варна, е представен в необятното му пространство по достоен начин.

Целта на новата разработка на сайта беше подобряване на визията, по-широк обхват на информацията за потребители и оптимизиране администрирането на сайта.

Уеб-сайтът обхваща цялостно дейността на Двореца и представя информация за всички зали и възможностти на територията му. Те са представени в многообразното им приложение, заедно с техническите им параметри и начините за тяхното ползване на два езика – български и английски. Описани са и спортните клубове, ползващи постоянно зали на територията на Двореца с контакти за връзка, както и заведения за свободното време. Отделен линк представя кратко описание на спортната история на Варна и бележити варненци в тази област.

Предстои въвеждане на видео–материали за улеснение на електронните медии.

Новата версия на сайта на Дворец на културата и спорта Варна е разработена през август 2007 година от екипа на “Триада Софт” Варна.

Наградения сайт може да видите на www.palaceofvarna.com.